fbpx

Metin

Kişisel Veri Yasası 523/1999 ve AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) Bölüm 10 ve 24 uyarınca Veri Koruma Beyanı. 18.10.2018 tarihinde hazırlanmıştır.

KAYIT OL

Asport ou, Estonya
Seppo Metsälä
[email protected]

KAYIT KONULARI İÇİN İLGİLİ KİŞİ

Seppo Metsälä - [email protected]

KAYIT ADI

TOP TEAM - müşteri kaydı.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI

Kaydın amacı, TOP TEAM'in müşteri kaydını tutmak ve müşteri siparişlerini işlemek ve arşivlemek ve müşteri ilişkilerini yönetmektir. Kayıttaki bilgiler TOP TEAM'in kendi kayıtlarında kişisel verileri üçüncü bir tarafa ifşa etmeden reklamları hedeflemek için kullanılabilir.

KAYIT BİLGİ İÇERİĞİ

Müşteri kaydı, müşteri hakkındaki bilgilerin aşağıdaki şekilde saklandığı bir kayıttan oluşur:

1) hizmetin siparişini ve teslimini sağlamak için müşterinin iletişim bilgileri. Ayrıca müşterinin irtibat kişisinin telefon numarası ve faturalama için gerekli bilgiler.

2) olası bir kredi işlemini sürdürmek için gerekli bilgiler

3) Müşteri tarafından sipariş edilen ürün, hizmet, teslimat, iade ve şikayetler hakkında bilgi

Veriler en az altı yıl saklanacaktır.

DÜZENLİ BİLGİ KAYNAKLARI

Kaydın iletişim ve müşteri bilgileri, hizmet siparişi verirken müşterinin kendisinden veya müşterinin diğer bildirimleri ve kişileri aracılığıyla alınır.

AB VEYA AVRUPA EKONOMİK ALANI DIŞINDAKİ VERİ AKTARIMLARI VE VERİ AKTARIMI

Müşteri kaydındaki isim ve adres bilgileri yalnızca TOP TEAM'in kendi doğrudan pazarlama amaçları için sağlanabilir. Kişisel veriler, Kişisel Veriler Yasasının gerektirdiği şekilde korunur.

SİCİLİN KORUNMA İLKELERİ

Hiçbir manuel malzeme yok.

Bir bilgisayar tarafından işlenen veriler, yalnızca sistemde her birinin kendi kullanıcı kimliği ve şifresi olan, ayrı olarak kararlaştırılmış çalışanlar tarafından işlenebilir. Gizlilik, müşteri verilerini işleyen çalışanlar için bağlayıcıdır. Bilgi sistemi, harici iletişime karşı bir güvenlik duvarı ile korunmaktadır. Bilgiler, üçüncü şahıslara yalnızca rapor etme yasal zorunluluğu nedeniyle veya müşterinin kendi talebi veya yetkili makamın talebi üzerine açıklanır.

MUAYENE HAKKI

Genel bir kural olarak, her TOP TEAM müşterisi, TOP TEAM müşteri kaydında kendi bilgilerini kontrol etme hakkına sahiptir. Doğrulama talepleri, müşteri verilerinin korunmasından sorumlu kişiye taleplerin yönlendirildiği e-posta adresine yazılı olarak gönderilmelidir. TOP TEAM, gerekirse başvuru sahibinden kimliğini kanıtlamasını isteyebilir. TOP TEAMTOP TEAM, müşteriye AB Veri Koruma Yönetmeliği tarafından belirlenen zaman sınırı içinde yanıt verecektir.

BİLGİLERİN DÜZELTİLMESİNİ TALEP ETME HAKKI

Her TOP TEAM müşterisi, kendi yanlış kişisel verilerinin düzeltilmesini talep etme hakkına sahiptir. Onarım talepleri, müşteri verilerinin korunmasından sorumlu kişiye yönlendirildikleri adrese yazılı olarak gönderilmelidir. Gerekirse, ÜST EKİP, başvuru sahibinden kimliğini kanıtlamasını isteyebilir. TOP TEAM, müşteriye AB veri koruma yönetmeliğinde belirtilen süre içinde yanıt verecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİYLE İLGİLİ DİĞER HAKLAR

Veri konusu, TOP TEAM'in doğrudan reklam, uzaktan satış ve diğer doğrudan pazarlamanın yanı sıra pazar ve fikir araştırması için kendisiyle ilgili kişisel verileri işlemesini yasaklama hakkına sahiptir. Veri konusu, kendi verilerinin TOP TEAM kaydından silinmesini talep etme hakkına sahiptir. Verilerin silinmesi kanun, açık faturalar veya kurtarma eylemleri tarafından engellenmediği sürece talep yerine getirilecektir. TOP TEAM, gerekirse başvuru sahibinden kimliğini kanıtlamasını isteyebilir. TOP TEAM, müşteriye AB veri koruma yönetmeliğinde belirtilen süre içinde yanıt verecektir.

BİZE SOR

HyperFund hakkında herhangi bir şey sorun, size çok hızlı bir yanıt göndereceğiz.