fbpx

teksto

Duomenų apsaugos ataskaita pagal Asmens duomenų įstatymo 523/1999 10 ir 24 skyrius ir ES Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (GDPR). Parengta 2018.10.18.

REGISTRATORIUS

Asport ou, Estija
Seppo Metsälä
[email protected]

KONTAKTINIS ASMENIS DĖL REGISTRACIJOS

Seppo Metsälä - [email protected]

REGISTRO PAVADINIMAS

TOP TEAM - klientų registras.

ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAS

Registro tikslas - tvarkyti „TOP TEAM“ klientų registrą ir apdoroti bei archyvuoti klientų užsakymus ir valdyti santykius su klientais. Registro informaciją galima naudoti pačių „TOP TEAM“ registruose, kad būtų galima nukreipti reklamą, neatskleidžiant asmens duomenų trečiajai šaliai.

REGISTRO INFORMACINIS TURINYS

Klientų registrą sudaro vienas registras, kuriame informacija apie klientą saugoma taip:

1) kliento kontaktinė informacija, kad būtų galima užsisakyti ir pristatyti paslaugą. Be to, kliento kontaktinio asmens telefono numeris ir informacija, reikalinga atsiskaitymui.

2) informacija, reikalinga galimam kredito sandoriui palaikyti

3) informacija apie kliento užsakytus produktus, paslaugas, pristatymą, prekių grąžinimą ir skundus

Duomenys saugomi mažiausiai šešerius metus.

ĮPRASTINIAI INFORMACIJOS ŠALTINIAI

Registro kontaktinė ir kliento informacija gaunama iš paties kliento, kai jis užsako paslaugas, arba per kitus kliento pranešimus ir kontaktus.

DUOMENŲ PERDAVIMAS IR DUOMENŲ PERDAVIMAS UŽ ES arba EUROPOS EKONOMIKOS SRITĮ

Vardas ir adresas iš klientų registro gali būti teikiami tik „TOP TEAM“ tiesioginės rinkodaros tikslais. Asmens duomenys yra saugomi, kaip reikalauja Asmens duomenų įstatymas.

REGISTRO APSAUGOS PRINCIPAI

Visiškai nėra rankinės medžiagos.

Kompiuteriu tvarkomus duomenis gali tvarkyti tik atskirai sutarti darbuotojai, kurių kiekvienas sistemoje turi savo vartotojo ID ir slaptažodžius. Konfidencialumas yra privalomas darbuotojams, kurie tvarko klientų duomenis. Informacinę sistemą apsaugo užkarda nuo išorinio ryšio. Informacija trečiosioms šalims yra atskleidžiama tik dėl teisinės prievolės pranešti, paties kliento prašymu arba institucijos prašymu.

TIKRINIMO TEISĖ

Paprastai kiekvienas „TOP TEAM“ klientas turi teisę tikrinti savo informaciją „TOP TEAM“ klientų registre. Prašymai patvirtinti turi būti siunčiami raštu elektroninio pašto adresu, kuriuo prašymai nukreipiami asmeniui, atsakingam už klientų duomenų tvarkymą. Aukščiausia komanda gali prireikus paprašyti pareiškėjo įrodyti savo tapatybę. „TOP TEAMTOP TEAM“ atsakys klientui per ES duomenų apsaugos reglamente nustatytą laiką.

TEISĖ Prašyti informacijos taisymo

Kiekvienas „TOP TEAM“ klientas turi teisę reikalauti ištaisyti savo neteisingus asmens duomenis. Prašymai atlikti remonto darbus turi būti siunčiami raštu adresu, kuriuo jie nukreipiami asmeniui, atsakingam už klientų duomenų tvarkymą. Jei reikia, „TOP TEAM“ gali paprašyti pareiškėjo įrodyti savo tapatybę. „TOP TEAM“ atsakys klientui per ES duomenų apsaugos reglamente nurodytą laiką.

KITOS TEISĖS, SUSIJUSIOS SU ASMENS DUOMENŲ TVARKYMU

Duomenų subjektas turi teisę uždrausti „TOP TEAM“ tvarkyti asmens duomenis apie jį tiesioginei reklamai, nuotolinei prekybai ir kitai tiesioginei rinkodarai, taip pat rinkos ir nuomonės tyrimams. Duomenų subjektas turi teisę reikalauti ištrinti savo duomenis iš „TOP TEAM“ registro. Užklausa bus vykdoma, nebent įstatymai, atviros sąskaitos faktūros ar atkūrimo veiksmai neleis ištrinti duomenų. Aukščiausia komanda gali prireikus paprašyti pareiškėjo įrodyti savo tapatybę. „TOP TEAM“ atsakys klientui per ES duomenų apsaugos reglamente nurodytą laiką.

KLAUSKITE MUS

Paklauskite bet ko apie „HyperFund“ ir mes jums atsiųsime labai greitą atsakymą.